VVS & Värmepumpar i Karlskoga

Nilsson & Stenman Rör AB är ett väletablerat företag i Degerfors och Karlskoga. Många lokala företag och privatpersoner litar på oss för vår expertis och erfarenhet inom det mesta inom vvs-branschen. Vi erbjuder service av värmepumpar och VVS-arbeten. Vi är utbildade i branschen och ser till att hela tiden uppdatera oss med det senaste i branschen för att garantera högsta kvalitet till våra kunder.

På Nilsson & Stenman Rör AB arbetar idag fem kompetenta rörmokare som jobbar med allt som rör VVS och värmepumpar i Karlskoga och Degerfors med omnejd.

Luft/vattenvärmepumpar

Med Thermias luft/vatten-värmepump hämtar du energi ur utomhusluften. En energi som du sedan kan njuta av i dina element, golvvärme och i duschen.

I dessa tider är det även viktigt att komma ihåg att en luft/vatten-värmepump är mycket energieffektiv som  ger mycket värme för mindre uppvärmningskostnad. Och inte minst, bra för miljön. 

Bergvärmepumpar

Pålitliga, bekymmersfria värmekällan bergvärme. Så snart du har fått din bergvärmepump på plats så är det klart och du har en värmekälla att räkna med.

Det blir fler och fler som satsar på den goda bergvärmen som sin primära värmekälla. Skälen talar sitt tydliga språk: bergvärme är en förnyelsebar energi. Bergvärmepumpen kommer att ge dig bekymmersfri uppvärmning under många kommande år till en låg kostnad. Din bästa energiinvestering kan mycket väl vara en bergvärmepump. Kontakta oss så berättar vi mer.

Nilsson & Stenman Rör AB
Storgatan 20
693 33 DEGERFORS

stenman.nsror@gmail.com

VVS & Industri
Nicklas 070-744 14 86
Isak 070-744 41 13
Torbjörn 070-744 14 82
Kristian 070-744 14 85

Bergvärme
Peter 070-744 18 39

Nilsson Stenman Rör